Vremurile în care Nicoleta Luciu făcea furori cu frumusețea ei răvășitoare au apus. Vedeta a renunțat la lumina reflectoarelor pentru viața de familie, ea mutându-se la Miercurea Ciuc alături de soțul ei, Zsolt Csergo, un om de afaceri de succes. Totuși, ea se declară interesată de o revenire în televiziune.

După ani de zile în care s-a dedicat creșterii copiilor și soțului ei, Nicoleta Luciu susține că îi este dor de televiziune, însă pentru o revenire are nevoie de o ofertă potrvită.

Deși de-a lungul timpului, acesteia i s-au mai propus reality-show-uri, însă le-a refuzat pentru că nu și-a dorit să stea departe de copii prea mult timp.

”Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat.

E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”, a mărturisit fosta asistentă TV pentru impact.ro

Ea susține, însă, că ar fi interesată de o ofertă care să-i permită să vină o dată sau la două săptămâni în Capitală, când se deplasează pentru injecții cu aminoacizi ori alte proceduri de înfrumusețare la care apelează ea frevent.

”Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a mai precizat fosta asistentă TV. 

Primul copil al Nicoletei Luciu a fost Zslot Jr., venit pe lume în 2008. Ulterior, acesta avea să aibă trei frați, chiar tripleți: Kim, Kevin și Karoly.