Este considerată una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, însă nu se teme să vorbească și despre subiecte mai delicate, așa cum sunt operațiile estetice.

În cadrul unui interviu pentru Viva, Mirela Vaida a mărturisit că nu a apelat la bisturiu, însă nu exclude să facă acest lucru mai târziu, peste 20 de ani.

”Nu mi-am făcut operații estetice. Cred că se vede lucrul acesta, reglez lucrurile din machiaj. Iar acum, când sunt atâtea filtre pe telefon, dacă vrei să îți faci o poză și să îți micșoreze nasul sau să îți pună gene, nu trebuie decât să faci filtrul acela și… la revedere! Oricum, lumea nu se întâlnește cu tine față în față decât foarte rar. Nu știu de ce mai dau fetele acestea atâția bani pe operații estetice, când ai filtrele astea nebune de pe telefon.”, a mărturisit ea, potrivit sursei citate.

Totodată, ea a recunoscut că și-a dorit, la un moment dat, să-și opereze nasul, însă, soțul ei a reușit s-o ajute să conștientizeze că nu are nevoie de acest lucru.

”Eu mereu am avut o problemă cu nasul meu, care are o deviație de sept urâtă. Așa m-am născut cu el și i-am spus și soțului meu: „Mi-aș dori tare mult să fac și eu o operație din asta, să am și eu nasul drept. Și el zice: „Măi Mirela, dacă ai făcut tu carieră cu nasul ăsta strâmb, acum, la 40 de ani, ce-ți mai trebuie să-ți îndrepți nasul? Crezi că te mai ajută cu ceva?. Are și el dreptate! Să faci, așa, gratuit niște operații, doar ca să-ți hrănești ego-ul și psihicul, că aici e o chestiune de psihic… Adică, dacă nu ești tu mulțumită cu ce ești, începi să îți schimbi lucruri. La mine, nu e cazul ăsta!

Alte operații nu mi-am făcut pentru că mă ajută Dumnezeu să am „osatura bună la față și să am pomeții lați. Asta e din neamul maică-mii! Și nu se simte nici că ți se lasă pielea, nici că ai îmbătrânit. Sigur, ridurile de expresie sunt frumusețea vârstei. Nu pot să spun că nu sunt adepta operațiilor estetice, pentru că nu am nimic împotriva lor. Dar eu, una, deocamdată, nu mi le-aș face. Poate peste 20 de ani.”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV.