La scurt timp după ce au apărut noi imagini cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, în care se poate vedea cum antrenorul o trântește la pământ, Eugen, amicul impresarei, care a fost și el lovit de antrenor, a rupt tăcerea. 

În timpul conflictului cu Anamaria Prodan, Reghecampf s-a repezit și la amicul acesteia, pe care l-a lovit cu bestialitate și i-a vandalizat mașina, așa cum se poate vedea pe imaginile de mai jos.

În cadrul unui interviu pentru Lifemedia, bărbatul, care se afla în mașină, s-a declarat șocat de ceea ce văzut zilele trecute și a explicat că avocații săi ”vor merge până în pânzele albe pentru a se face dreptate”.

”Îmi rezerv dreptul să nu comentez acest incident. Imaginile explică totul. Dacă am ajuns să trăim într-o țara unde la tv se comentează că femeia a incitat un bărbat și bărbatul a rupt o în bătaie după bătăușul din Carpați sare la toți cei ce-i stau în cale … suntem că națiune fără identitate. Sunt siderat de așa comportament, sunt siderat căci acest om Reghecampf este sau trebuia să fie un exemplu pentru generațiile tinere de fotbaliști. Trebuia să fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Văd cu stupoare moderatori care încearcă să explice că femeia mertita bătută! Văd femei care probabil trăiesc în așa teroare acasă care aprobă bătaia față de femeie. Este strigător la cer. Am fost șocat, am filmat căci era ireal, am fost lovit cu bestialitate , în timp ce șoferul lui reghe se uită cu mâinile în san și zâmbea … trăim într o țară unde poliția nu își face datoria ! Arestăm “interlopi “ și ne e frică de “vedete “. Rușine tututor ce promovează așa ceva. CNA ȘI TOATE INSTITUȚIILE NON GUVERNAMENTALE ȘI GUVERNAMENTALE NU SU MIȘCAT UN DEGET DEȘI SUNT PLĂTIȚI DIN BANII POPORULUI.”, a spus el.

”Avocații mei vor merge pana in pânzele albe pt a mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe strada au surprins totul iar anamaria Prodan a încercat sa scape din mâinile lui fugind si întrebând dacă am filmat pentru a merge la poliție. Am să-mi fac dreptate pentru că dacă toleram așa ceva vom ajunge rușinea Europei.”, a mai spus el. 

Totodată, azi dimineață u apărut filmări noi, surprinse de camerele de supraveghere de pe stradă și publicate de Realitatea.net.

În plus, în imagini se vede că bătaia dintre ea și Reghecampf, cu care se află în proces de divorț, a durat mai mult, dar și că antrenorul l-a agresat pe cel care filma.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au ales cu ordine de protecție provizorii

Vineri seară, Poliția Snagov a declanșat o anchetă după un incident care a avut loc la reședința familiei Prodan-Reghecampf de la Snagov. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care le-a acordat îngrijiri medicale celor doi, se arată într-un comunicat al poliției.

În urma conflictului violent, Anamaria Prodan a sunat la 112. Cei doi au fost audiați la Poliția Snagov.

Autoritățile au decis să emită două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale.

"La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe.

În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare", se arată într-un comunicat al Poliției Snagov.

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) s-au despărțit în 2021, după un mariaj care data din 2008.

Credit foto: Instagram