Anamaria Prodan rămâne activă pe rețelele sociale după conflictul cu Laurențiu Reghecampf, iar de curând, aceasta a făcut publice mai multe mesaje cu subînțeles.

La aproape o săptămână de zile de când ea și Laurențiu Reghecampf, cel care i-a fost soț timp de 15 ani, au fost protagoniștii unui moment tensionat, în urma căruia au ajuns să se lovească, impresara a făcut publice mai multe mesaje cu subînțeles.

”Scuzele tale trebuie să fie atât de puternice precum a fost lipsa de respect!”, scrie pe o fotografie distribuită pe Insta Story.

imagine

”Nu putem cere oamenilor săraci cu duhul să aibă o atitudine dreaptă și o etică spirituală înaltă când ei sunt atât de falși încât se vând de fiecare dată pe o etică pe care nici măcar nu și-au integrat-o în ei înșiși.”, a fost un alt citat ce aparține lui Adam Stavarache, pe care Anamaria Prodan l-a distribuit pe contul de socializare.

imagine

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au ales cu ordine de protecție provizorii

Vineri seară, Poliția Snagov a declanșat o anchetă după un incident care a avut loc la reședința familiei Prodan-Reghecampf de la Snagov. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care le-a acordat îngrijiri medicale celor doi, se arată într-un comunicat al poliției.

În urma conflictului violent, Anamaria Prodan a sunat la 112. Cei doi au fost audiați la Poliția Snagov.

Autoritățile au decis să emită două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale.

"La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe.

În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare", se arată într-un comunicat al Poliției Snagov.

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) s-au despărțit în 2021, după un mariaj care data din 2008.