După nenumărate speculații că s-a cuplat cu Vica Blochina, Bănel Nicoliță a vorbit despre viața sentimentală și a recunoscut că, la doi ani de la divorțul de partenera sa, iubește din nou.

Invitat în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, Bănel Nicoliță a fost întrebat dacă există cineva în viața lui și nu s-a ferit să recunoască că a depășit problemele pe care le-a întâmpinat după divorț și are o nouă prietenă.

„Divorțul a venit în urma unei nebunii de-ale mele. Eu am greșit în toate deciziile. Fosta soție a încercat să protejeze copiii, finanțele și pe mine în principal. Pe mine nu putea să mă mai întoarcă nimeni. Ea mi-a spus că nu e de acord ca eu să plec. Nu, sincer nu a meritat. Regretele sunt foarte mari, dar nu mai contează. Divorțul l-am făcut, banii i-am pierdut, acum trebuie să iau viața de la 0. Așa cum am făcut. Eu m-am născut sărac și pot să iau viața de la început”, a declarat Bănel Nicoliţă la Kanal D.

De asemenea, el a recunoscut franc că are o prietenă, însă s-a ferit să ofere alte detalii: ”Am o prietenă, suntem împreună de ceva timp. Restul, vom vedea ce se va întâmpla!”, a mai spus Bănel.

În ceea ce privește relația cu Bica Blochina, el a recunoscut, în cadrul unui interviu pentru Cancan, că sunt doar prieteni.

”Ne știam mai de mult, dar ne-am împrietenit așa foarte mult la Splash (n.r emisiune de la Antena 1) ne-am împrietenit cu toată gașca, nu numai cu el, știi. Dacă tot am petrecut o săptămână împreună, am ieșit în oraș și am văzut cât de tare este iubit omul de lume”, a mai spus vedeta. Bănel Nicoliță a participat chiar și la petrecerea de ziua de naștere a Vicăi Blochina, au dansat împreună, s-au distrat până dimineața.

Credit foto: Facebook