Ultimul an de zile n-a fost deloc ușor pentru Anamaria Prodan, însă i-a oferit posibilitatea de a descoperi cine îi este sau nu prieten cu adevărat. Acum, însă, ea a făcut mărturisiri despre acest subiect.

În ciuda faptului că a trecut prin momente delicate, iar unii dintre oamenii pe care-i considera prieteni au ales să o trădeze, Anamaria Prodan crede în continuare în astfel de relații și, în plus, este recunoscătoare pentru oamenii pe care îi are în jurul ei.

”Prietenia este ceva ce astăzi banii au distrus-o. E ceva unic, ceva ce toată lumea ar trebui să aibă. Toată lumea ar trebuie să fie binecuvântată cu prieteni. Eu am câțiva, de-o viață. Nu a a contat că am avut bani sau haine de ultimă fiță. Ei au stat lângă mine. Am câțiva prieteni care îmi răspund la orice oră.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Totodată, impresara a mărturisit că persoanele care au ales să o trădeze nu merită atenția ei, așa că le ignoră.

”Sita se cerne întotdeauna și rămân doar cei care trebuie să rămână. Doar oamenii mici se răzbună, fac glume cu ei de fiecare dată. E mai rău așa. Când ignori e rău, rău. Dacă vreau să îi înțep, fac glume. ”, a mai spus impresara.

Credit foto: Instagram