Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de șase ani de zile, iar vedeta a vorbit despre viața ei personală, explicând că a atins o înțelepciune de care este mândră.

În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit că a ajuns să trăiască mai frumos și simte că a atins acel echilibru după care tânjea.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

”Aș putea spune că trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele. Da, sunt fericită. După 45 de ani, am ajuns la o înțelepciune, la o împăcare cu mine, cu limitele mele, cu știu ce îmi place. Am învățat să spun nu, că nu prea știam. Așa că da, ai dreptate, cum ești pe interior se vede și în exterior. Puțin mai multă dragoste de sine, pentru că nu mă iubeam pe mine, mă biciuiam foarte mult, munceam foarte mult, ceea ce fac și astăzi, dar o fac puțin mai detașat.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Nu mai am ceva de demonstrat nimănui, simt, pur și simplu, că lucrurile se așază, că sunt în echilibru și este foarte important psihic, sufletește, corpul tău nu mai trebuie să alerge mereu. Adică, îți cunoști limitele, nu le forța, ca să nu ajungi la limita sănătății”, a declarat Andreea Marin pentru Click.

Deși au trecut șase ani de când s-au cuplat, aceasta a mărturisit că nu are planuri de căsătorie, căci a învățat din fostele căsnicii că nu contează un act într-o relație.

”Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. – căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii”, a spus Andreea Marin pentru Antena Stars, potrivit Spynews.