Florin Gardoș, fostul fotbalist de la Steaua, a avut șansa de a juca în Anglia, la Southampton, între 2014-2018, când a câștigat sume impresionante de bani, pe care le-a investit, însă, inteligent.

Din dorința de a-și asigura un trai decent pe viitor, acesta a investit banii câștigați din fotbal în imobiliare. Astfel, a ajuns să-și cumpere mai multe case.

„S-a produs declicul în Anglia, când prietenul meu era în domeniul de construcţii. 80% trăiesc din chirii. Am cumpărat, am renovat şi închiriez. Ca şi domnul preşedinte Iohannis, am șase case.

Cinci sunt în Londra, la periferie. Patru dintre ele sunt luate cu banca. Sunt închiriate la români multe. Am un prieten care mă ajută când am nevoie de ceva. Am construit şi un bloc în Râmnicu Vâlcea. În Bucureşti e totul mai scump, deci nu se pune problema. Eu sunt mai mult investitor!”, a dezvăluit Florin Gardos, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Florin Gardoș are 33 de ani și a jucat ultima dată la Academica Clinceni, în 2021. El este din Satu Mare și a evoluat de 14 ori pentru naționala României.

Credit foto: HotNews.ro.