Iulia Albu, prezentatoare TV și fashion editor, reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la 41 de ani, fără a apela la ajutorul dietelor. Care sunt secretele siluetei ei? Ei bine, aceasta a vorbit despre acestea în cadrul unui interviu.

Pasionată de sport, Iulia Albu reușește să gestioneze trecerea timpului cu succes, motiv pentru care se mândrește cu o siluetă de invidiat, ce ar face invidioasă orice puștoaică. Recunoaște, însă, că nu își numără niciodată caloriile, dar apelează la câteva trucuri simple.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Poate și pentru că cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că era mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc. Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață. De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești.”, a declarat Iulia Albu în cadrul unui interviu pentru Viva.