Conflictul dintre fetele de la A.S.I.A continuă, întrucât Sorana Darclee a lansat acuzații către Irina Nicolae, care s-a arătat supărată că trupa s-a reunit fără ea.


Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, aceasta i-a cerut fostei colege să spună adevăratul motiv pentru care a plecat din trupă.

„Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă și ce s-a petrecut în ultimul an. Dacă tot vrei părerea lor, spune-le adevărul și cu această ocazie îți reamintesc că Florin Ionescu este managerul nostru și așa va rămâne pentru totdeauna. Nu ești și nu au fost fondatoarea acestei trupe!

Ne întrebăm toți ce anume urmărești? Să o înlăturăm pe Iana care ne-a reunit și a fost colega noastră în ultimii 3 ani de activitate”, spus ea, adăugând: „Ai spus că e momentul ei și nu vrei să-i umbrești acel moment. Noi nu ne-am gândit la asta, ci ne-am bucurat să-i fim alături într-un moment atât de important. Noi nu ne-am gândit că o umbrim, ci că avem bucuria și onoarea să îi fim alături. La acel concert ai refuzat și la acel concert noi am hotărât că repornim A.S.I.A în această formulă', au transmis fetele din trupă, pe pagina de Instagram.

Sorana a clarificat cum au decis să reînființeze trupa A.S.I.A alături de Ianna.

„În ultima perioadă s-au iscat tot felul de supoziții și păreri. Fiecare om are dreptul la o părere, zic totuși că e mai bine să ne formăm păreri în cunoștință de cauză. Trupa A.S.I.A. a ales discreția chiar și la conferința de presă și ne-am focusat atenția asupra revenirii acestei trupe pe piața muzicală. Cu Iana Novac a fost formula care a continuat încă 3 ani după ultima schimbare.

Toate fetele au fost și sunt pentru totdeauna parte din trupa A.S.I.A. Dar A.S.I.A. continuă! După 15 ani de pauză și 25 ani de la fondarea trupei (mai exact 24 ani ) ne-am reunit în formula aceasta, pe care o iubim, cu Iana Novac. Noi ne suntem surori. Nu avem nimic de demonstrat una în fața celeilalte. Ne știm toate poveștile și secretele pentru că avem încredere una în cealaltă. Știm să ne apărăm, să ne ajutăm și să ne iubim”, a scris Sorana pe rețelele de socializare.