Alexandra Stan este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai nonconformiste, însă de curând aceasta s-a plâns prietenilor de pe rețelele sociale, fiind nemulțumită de aspectul fizic.

Alexandra Stan a recunoscut că în ultima perioadă și-a satisfăcut poftele culinare fără să se mai gândească la consecințe, iar acum nu mai e în cea mai bună formă.

“Noroc cu filtrele astea. Toată săptămâna, de când am venit în Constanța, foarte greu m-am motivat. Mănânc într-una: pâine, dulcuri, naschos, prăjeli, tot ce se putea mai rău. Am băut bere, mi-e poftă de bere! Zici că sunt însărcinată, vă arăt dacă nu mă credeți”, a spus Alexandra, etalându-și “burtica de bere” în oglindă, potrivit Perfecte.ro.

Vedeta a început însă o provocare pentru o condiție fizică de excepție:Trebuie să fim consistenți. Trebuie să mă accept că astăzi așa arăt: am burtă de zici că sunt însărcinată, îmi vine să mănânc ca o scrofiță! Dar important este că nu am renunțat la challenge-ul meu, o să fie bine”, a spus Alexandra Stan pe InstaStory.

Credit foto: Instagram