Alin Oprea, fostul solist de la Talisman și Medana s-au căsătorit în secret, după patru ani de relație. 

În cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, acesta a mărturisit că este mai fericit ca niciodată după ce s-a căsătorit cu aleasa inimii sale.

„Cel mai important este că am trecut peste toate momentele și traumele vechi, care m-au încărcat cu tot felul de frici, de neîncredere, de idei preconcepute, dar iată că au trecut deja aproape patru ani de relație”, a spus Alin Oprea, la „Xtra Night Show”, conform spynews.ro.

„În luna mai, anul viitor, împlinim patru ani și cred că eu pașii pe care îi facem acum sunt niște pași maturi, asumați, pași pe care i-am gândit, i-am simțit. Am avut un feeling că celălalt e ce trebuie și mi-a dat seama că sentimentul suprem al iubirii reușește să îl elimine fricile, atunci când este autentică, reală și este crezută de ambii parteneri”, a mai declarat cântărețul.

M-a sprijinit pe toate planurile… profesional, psihologic și m-a încărcat cu dragoste, iar rezultatul acestor ani cu ea m-a adus la a fi un bărbat destul de schimbat față de Alin Oprea cel vechi”, a dezvăluit Alin Oprea.

Cei doi s-au căsătorit în secret după ce în urmă cu o săptămână artistul a cerut-o de soție în cadrul unui eveniment de la Milano.

„Și din partea ei au fost aceleași sentimente, aceeași încredere și aceeași dăruire, de aceea, am decis ca modul în care vom merge mai departe să fie unul asumat și cu respect unul față de celălalt, tradițional. Noi am simțit să ne asumăm. A fost logodna care s-a desfășurat pe data de 4 decembrie, la Milano, în cadrul unui eveniment pe care îl aveam acolo, cu o mie de oameni prezenți și am făcut cererea în căsătorie. I-am dat inelul în fața a mie de oameni”, a mai spus artistul pentru sursa precizată mai sus.