Andreea Ibacka a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei Cabral, mărturisind că uneori mai apar situații neașteptate, însă știu cum să le rezolve.

În cadrul unui interviu pentru Viva, aceasta a mărturisit că este nemulțumită atunci când simte că partenerul ei nu o apreciază suficient.

„Cred că fiecare își dorește să fie mai apreciat decât este, pentru că suntem două persoane foarte ocupate și care muncim mult și ne și dedicăm mult. Și, uneori, n-avem timp să vedem că și celălalt trage la fel de mult și ne-am dori doar să culegem aplauzele la scenă deschisă. Acasă, dacă se poate pe sectorul 4, soțul să mă felicite la megafon: «Așa, soție ca a mea nu mai are nimenea!»…Uneori îmi doresc chestia asta și sunt lucruri pe care le fac tocmai ca el să mă aplaude și când nu mă aplaudă”, a declarat Andreea Ibacka, scrie unica.ro.

De asemenea, vedeta a mărturisit și care este cea mai mare dorință a ei acum: .

„Îmi doresc să mă bucur de familie mai mult și, uite, mă refer inclusiv la cea de-a patra generație pe care o am alături de mine pentru că încă am bunici. Și mi-aș dori să pot să ajung mai des pe la ei, să avem mai multe poze, mai multe filmări, mai multe experiențe împreună încă, alături de strănepoții lor, desigur, pentru că totul se învârte în jurul strănepoților acum”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.