Alina Pușcaș este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România și, pe lângă o carieră de succes, ea se bucură și de o familie frumoasă, având trei copii cu medicul stomatolog Bogdan Stoenescu.

În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit cum reușește să-și întrețină flacăra iubirii după opt ani de relație și după trei copii.

”Din plin! Ne facem timp. Uneori mă programez la clinică la el, să trec doar pentru un sărut pe fugă. Mi se pare important să surprinzi mereu, să-ți arăți pasiunea sub orice formă și în orice moment al zilei, fie că suntem rupți de oboseală sau super fresh. Știu că sunt multe cupluri care ajung să își justifice cumva lipsa de atenție și deteriorarea pasiunii dintre ei prin nașterea unui copilaș. Dacă iubirea este acolo, nici oboseala, nici venirea pe lume a unui copil nu o pot schimba. Nu există așa ceva! Îți iubești partenerul printre biberoane sau mesele de diversificare, în orele în care bebelușul doarme, când mai trece soacra în vizită și plimbă o oră bebelușul prin parc. Găsești oricând momente, chef și drag de partener să ai! Anul acesta facem opt ani de când suntem împreună și tot clocotim.”, a spus ea în cadrului unui interviu pentru OK Magazine.

Dansul, pasiunea Alinei Pușcaș care o ajută să se mențină în formă

Totodată, întrebată cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat după trei naștere, Alina Pușcaș a recunoscut că de mai bine de un an de zile face dans, antrenorul ei fiind Marian Chirazi.

”Am intrat în povestea asta în iunie 2021, când nu eram într-o formă tocmai bună. Nu vorbesc numai de faptul că aveam câteva kilograme în plus de care nu mai scăpam din august 2019, când o născusem pe Iris, și de lipsa tonusului, ci și de faptul că rezistența mea fizică ajunsese să lase de dorit. Făcusem o pauză de cinci ani de la tot ceea ce însemna sport. Înainte de prima sarcină eram într-o super formă, pentru că mergeam de patru ori pe săptămână la sală, mâncam extrem de sănătos (prea sănătos ca să mai pot duce asta acum) și aveam cu vreo opt ani mai puțin. Cu antrenamentele progresive pe care începusem să le fac de trei ori pe săptămână cu Marian, mi-a luat cam patru luni să ajung la un tonus bun și o formă fizică ok. După cele patru luni, știu că îi arătasem lui Marian o fotografie de pe Instagram cu o femeie superbă, cu un corp extrem de frumos lucrat și i-am spus că mi-aș dori să ajung la acea formă. Mirarea mea a fost când el mi-a spus “Da, se poate în maximum un an, dacă faci antrenamente în fiecare zi și mănânci mai puțin”. Șoc! Cum să fac antrenament în fiecare zi ?! Aoleu, să tai din mâncare, eu care practic sunt înnebunită după dulciuni și carbohidrați? Părea un drum greu și imposibil de dus. Am ținut acea poză pe telefon luni de zile, ca să mă motiveze să ajung în acel punct. Și am reușit în șase luni să ajung chiar mai bine decât acea fată, îndrăznesc să spun… (râde). Dar nu reușeam dacă nu trăiam rușinea de-a nu mă ține de treabă în fața unui profesionist.”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV, precizând, de asemenea, că soțul ei nu este gelos pe timpul petrecut în compania antrenorului ori pe fapul că face dans: ”Dacă soțul meu era gelos, cu siguranță nu m-ar fi lăsat nici să joc în filme și seriale: acolo, fără excepție, orice personaj feminin ajunge să se sărute și să joace dragostea cu un actor din distribuție. În orice cadru artistic, suntem personaje ce își adaptează reacțiile în funcție de tema dată, așadar jucăm un rol. Așa este și în dans: în funcție de melodie, joci un rol inspirat de ea. Dacă lucrurile ar sta altfel, toți actorii ar fi cupluri numai între ei și dansatorii la fel. Cred că se poate delimita foarte clar munca de viața personală. Așadar, nu, Mihai nu este gelos pe Marian sau pe dansul meu cu el și nici nu am avut vreo discuție în direcția asta”, a mai precizat ea, potrivit sursei citate. 

Alina Pușcaș și Bogdan Stoenescu sunt logodiți din 2016

Alina și Mihai s-au logodit în 2016, în timpul botezului primei lor fiice, iar între timp au adus pe lume o altă fetiță, pe nume Iris. 

”Am primit un inel de logodnă foarte special, moștenit de Mihai de la bunica sa, inel care a fost modificat pentru a-mi fi bun. Nu mi-am dorit și o schimbare de montură, pentru că mi se pare cu atât mai valoros știind că este exact așa cum l-a purtat bunica lui. Inelul are în jur de 100 de ani vechime și este cea mai prețioasă și frumoasă bijuterie pe care am primit-o până acum, povestea Alina în 2016, pentru TV Mania.