Dacă până acum a preferat să nu vorbească despre pierderea suferită, acum Ana Baniciu a rupt tăcerea despre pierderea mamei ei.

 Femeia care i-a dat viață s-a stins din viață la începutul lunii iunie, după ce s-a luptat cu o formă de cancer. Câteva luni bune mai târziu, Ana Baniciu recunoaște că a fost cel mai greu an din viața ei, însă simte, cumva, o legătură cu ea.

”Anul ăsta a fost, cu siguranță, cel mai greu de până acum! Mama a fost și rămâne omul meu de bază, femeia care și-a dedicat viața unui singur om… Mie! Mi-a dat o lecție extraordinară despre iubire, devotament și implicare, și îi rămân pe viață recunoscătoare! Nu-mi place să regret nimic și nici nu cred că am ce…

Mama a plecat atât de mândră și de fericită pentru mine, ne-am spus tot ce era de spus înainte de plecarea ei și, în ultimele două luni, am respirat împreună! Eu am condus-o și, chiar dacă a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată, a fost și cel mai demn, a fost recunoștința mea față de tot ce a sacrificat ea pentru mine și față de toată iubirea ei necondiționată! Eu nu cred că mama a plecat sau va pleca vreodată de lângă mine, eu simt că ea îmi dă acum putere să înfloresc și să cresc și mai mult!, a mărturisit ea pentru Viva.

Întrebată care este cea mai frumoasă amintire pe care o are cu părinții ei, aceasta a mărturisit: ”Verile la mare, plecam fix după terminarea școlii și ne întorceam în septembrie! Am amintiri foarte frumoase din perioada aia cu ei și cu marea! Încă un moment frumos pe care l-am trăit alături de ei este Crăciunul din 2000, când am primit un pian de la Moș Crăciun, pian pe care taică-miu a stat să-l asambleze toată noaptea de Crăciun.”

Mama Anei Baniciu s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate

Adina, mama Anei Baniciu și fosta soție a lui Mircea Baniciu, a murit din cauza unor probleme de sănătate, artista fiind cea care a făcut anunțul pe rețelele sociale.

„Adina, mama care și-a dedicat întreaga viață copilei ei, care a sprijinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat să spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de lângă mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează! Mama mea sfântă și bună pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima și cea mai importanta lecție, lecția vieții și înțelepciunea atunci când vine vorba de moarte! De mulțumit, am să îți mulțumesc în fiecare zi din viața mea pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta care are planuri mari și care nu o să stea o secundă, o să te facă mândră în continuare, așa cum a făcut-o și până acum! Te iubesc cu toata ființa mea, în fiecare secundă! ♥️”, este mesajul postat de Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Credit foto: Facebook