Carmen Șerban, celebra cântăreață în vârstă de 51 de ani, este din nou singură. După o relație de șase ani, artista și partenerul ei au decis să meargă pe drumuri separate, iar acum aceasta a rupt tăcerea despre ruptură.

Într-un interviu pentru Fanatik, cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere a dezvăluit că s-a despărțit de iubitul ei după aproximativ șase ani de relație. Au rămas însă prieteni, chiar dacă, spune ea, au avut o relație toxică.

„În momentul acesta sunt singură, după ce am încheiat o relație de aproape 6 ani. Nu a mai mers și am decis împreună «să luăm o mică pauză» deși știm amândoi că s-a terminat definitiv. Deveniserăm toxici unul pentru celălalt și am decis, tot împreună, că o să rămânem prieteni. Odată cu înaintarea în vârstă prioritățile se mai schimbă, iar acum pot să spun că îmi doresc să-l întâlnesc pe acel «suflet-pereche», dacă există într-adevăr așa ceva! Singurătatea îți chinuie sufletul, deci nu este pentru mine”, a explicat cântăreața, potrivit Libertatea.

Artista a vorbit, de asemenea, și despre cariera pe care o are, mărturisind că niciodată nu și-a imaginat că va ajunge atât de departe.

„În copilărie nu am visat că o să ajung să trăiesc în Bucuresti și nici că o să devin un artist iubit și admirat de milioane de oameni. De-a lungul timpului, numele Carmen Șerban și muzica mea a vândut peste 6 milioane de discuri și casete audio. Am plecat de la un hobby.

În primii 10 ani am investit și nu am câștigat bani din muzică, iar apoi, într-un final, după mulți ani a apărut și celebritatea la pachet cu banii. Nu regret nicio secundă că am plecat din Timișoara. Orașul în care mă simt acasă este Bucureștiul. Orașul în care m-am născut și mi-am trăit copilăria este Timișoara. Ambele sunt importante și dragi sufletului meu, dar fiecare are o însemnătate diferită”, a mai declarat vedeta potrivit sursei citate.