Ani la rând s-a chinuit cu problemele cu greutatea și a ținut diete, însă acum Carmen Tănase, celebra actriță, recunoaște că este în continuare preocupată de silueta ei.

În cadrul unui interviu pentru Viva, actrița a dezvăluit că a ținut multe diete, însă, deși nu a renunțat la dorința de a fi în formă, ea recunoaște că a adoptat un alt regim.

”Tot timpul am ținut. Am ținut toate dietele posibile. Nu cred că există dietă să nu o fi ținut-o. 'Aiurea în tramvai'. Degeaba. Am ținut și unele care au funcționat, dar după ce s-a terminat dieta, s-au pus la loc kilogramele. E stres mult. Din cauza aceasta. Dacă aș scăpa de stres… Dar cum? Nu prea ai cum să scapi!”, a mărturisit actrița, potrivit sursei citate.

De asemenea, ea recunoaște că nu gătește, dar are un fel preferat, care e gata numaidecât.


”În ultima vreme, cine mă aude spune că s-a săturat, că mănânc doar mozarella cu roșii. Pentru că se mănâncă foarte repede, nu am timp să stau la masă să mănânc. Când mă duc la un restaurant este altceva, dar acasă mănânc mai mult cu capul în frigider. Nu pierd timpul acasă să mănânc. Nu mă așez la masă, consider altceva mult mai important.”, a spus ea.

Carmen Tănase s-a mutat la țară

 Influențată de pandemia de coronavirus și de fiul ei, actrița a ales să lase în urmă aglomerația de la oraș și s-a mutat la sat. Deși are pe cineva care o ajută, actrița are mereu câte ceva de făcut. „Am probleme tot timpul. Mereu apare ceva, sunt foarte multe de făcut și doar eu mă ocup de toate. E mai greu decât la bloc, am un om care mă ajută, nu pot să tund eu iarba singură”, a declarat Carmen Tănase, care locuiește cu mama sa.

„Mama are 91 de ani, mai mult încurcă treaba, prefer să stea în casă. Ea crede că mai are 25 de ani. Nu prea apuc să stau acasă, apuc să petrec cam doar o zi pe lună, când sunt cam 7.000 de chestii de făcut. De obicei plec dimineața, mă întorc noaptea. La teatru nu avem zile libere, sâmbătă e repetiție, de obicei, iar duminică avem spectacol”, a precizat actrița, potrivit Adevărul.ro.