Andra este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi, însă   aceasta are un tarif destul de piperat pentru evenimente. 

Andra are doar 36 de ani, însă de-a lungul timpului a ales să-și construiască o carieră de succes, care îi aduce, evident și satisfacții financiare. Totodată, pentru evenimentele în afara țării, artista solicită niște tarife ”piperate”, potrivit Fanatik.

Conform sursei citate, pentru două concerte programate luna aceasta în Germania, la Munchen și Dusseldorf, cântăreața va încasa nu mai puțin de 40.000 de euro, câte 20.000 de euro pentru fiecare eveniment.

Vedeta va fi însoțită de trupa sa, salariile celor care o compun fiind asigurate din aceeași sumă de bani.

Andra a fost susținută de părinți

Ca să ajungă să se bucure de succes, Andra a avut un drum de parcurs nu tocmai ușor, însă artista susține că a fost susținută întotdeauna de părinți.

”Am avut norocul de a fi susținută de părinții mei încă de mică, pentru că au crezut în talentul meu. Au jucat rolul susținătorilor, dar și sponsorilor, pentru că au investit în costumațiile mele, în înregistrările primelor melodii. Au fost acolo pentru fiecare vis de-al meu. Ei m-au ajutat să construiesc această carieră. Tata a renunțat la absolut orice din viața lui pentru a fi alături de mine. Chiar a făcut o școală de management și impresariat artistic, pentru că nu știa la început ce înseamnă să semnezi un contract cu o casă de discuri”, mărturisea Andra în urmă cu ceva vreme, recunoscătoare pentru sprijinul familiei.

Credit foto: Instagram