Despre operațiile estetice pe care și le-a făcut Daniela Gyorfi s-a vorbit mult de-a lungul timpului și s-au făcut multe speculații. Acum, însă, ea a rupt tăcerea și de a dezvăluit care sunt intervențiile la care a apelat.

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, aceasta reușește să se mențină într-o formă fizică de invidat făcând sport, dar și având grijă la alimentație. Totuși, ea nu ezită să recunoască faptul că a apelat la ajutorul medicului estetician.

„Nu sunt dependentă de operații estetice că nici n-am atâtea operații estetice pe cât poate ar credea unii. Deși, în ziua de astăzi, lumea care gândește sau judecă își dă seama că nu am un milion de operații estetice. Eu sunt pentru toate intervențiile astea non-invazive, dar și pentru operații, atâta timp cât îți repară ceva. Pentru că sunt foarte mulți oameni și bărbați, și femei care se nasc cu diferite probleme, urechi, nas, tot felul de chestii, pleoape lăsate. Și dacă poți să faci, de ce să nu faci pentru tine?!”,  a declarat Daniela Gyorfi la FRESH by UNICA.

Totodată, ea a spus că și-a făcut o intervenție chirurgicală de mărire a sânilor în urmă cu mulți ani.

”Sunt prima care am recunoscut că mi-am făcut operație la sâni, mi-am pus silicoane. Care e problema? Unde-i problema? Nu asta e problema! În ziua de astăzi este ceva normal!”,  a mai precizat aceasta.

Cântăreața nu înțelege vedetele care nu recunosc că au apelat la medicul estetician și se arată relaxată în fața comentariilor răutăcioase aduse la adresa fizicului ei.

”Vorbim de niște etape ale vieții, clar de niște intervenții. Eu mi-am făcut și la nas, îmi căzuse zgârciul, deci mi-am făcut nasul”,  a recunoscut Daniela Gyorfi potrivit sursei citate.