Gina Pistol a descoperit de curând că imaginea ei a fost folosită ilegal pentru promovarea unor produse pentru slăbit și a reacționat printr-un mesaj pe rețelele sociale.

Prezentatoarea TV a descoperit că un brand cu produse pentru slăbit i-a folosit imaginea, fără a-i cere acordul.

”Poate mă contactează și pe mine cineva de la acest brand ca să-mi explice cum au decis să-mi folosească pozele / imaginea fără acordul meu. Plus că această poză este făcută în photoshop. Wtf?!!”, a scris Gina Pistol pe InstaStory.

Această întâmplare a avut loc la câteva luni de când Gina Pistol a dezvăluit că de la 53 de kilograme a ajuns la 80, fapt pentru care a decis să facă sport și să urmeze o dietă cu alimente sănătoase.

„Mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a spus Gina Pistol pe una dintre rețelele de socializare acum ceva vreme.

În ceea ce privește alimentele și preparatele pe care le consumă, prezentatoarea TV a oferit și exemple de preparate pe care le consumă: ”Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango; gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar; masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre; gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Credit foto: Facebook