Mihaela Cernea și Costin Craioveanu s-au despărțit după 18 ani, timp în care au avut doi copii - Leon, de 17 ani și Leia, de 14 ani. Acum, însă, pictorul a făcut o declarație controversată.

Deși au fost împreună ani de zile la rând, cei doi nu s-au despărțit în condiții amiabile. În primăvară, în luna martie, cântăreața a dezvălui că a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5 din București. Tot ea a introdus și un ordin de restricție împotriva soțului ei.

Acum, la câteva luni de la depunerea actelor, pictorul Costin Craioveanu a făcut o declarație controversată pe rețelele sociale. Mai exact, el susține că relația dintre el și soția lui s-ar fi destrămat din cauza altor persoane.

”Azi, 29 septembrie 2022… Cea mai frumoasă familie din România s-a destrămat, azi, din cauza unor țărănoi de pe Sălăjean! Asta e viața… tot timpul voi avea grijă de ei”, a anunțat pictorul, potrivit Click.ro.

Costin Craioveanu a mai făcut declarații controversate

La câteva luni după ce artista a depus actele de divorț, Craioveanu a făcut public un alt mesaj pe rețelele sociale, pe care mai apoi l-a șters.

”Să iubești un om 21 de ani și… nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr? De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești, 21 de ani?”, s-a mai plâns el, într-o altă postare de pe Instagram.

Credit foto: Impact.ro.