Au trecut aproape zece ani de când Iulia Vântur a renunțat la cariera de succes pe care și-o construise în țară și a luat-o de la zero la mii de kilometri, în India, acolo unde a reușit, de asemenea, să cucerească inimile oamenilor.

În cadrul unu interviu pentru Viva, Iulia Vântur, care formează un cuplu cu actorul Salman Khan, a dezvăluit ce a determinat-o să renunțe la cariera din România.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)

„Nu sunt zece ani de când am plecat în India, ci de când am descoperit viața în India, m-am mutat după vreo alți câțiva ani de vizite. Și pe atunci am făcut tot ce am simțit, era o lume total nouă, fascinantă, însă atunci când te gândești să renunți la tot ce ai clădit în ani de muncă și implicare și să o iei de la capăt într-o lume nouă, te cuprinde teama.Știi… chiar ieri cineva îmi explica de ce la anumite procesiuni, pooja, ritualuri în India, se fac acele desene superbe (rangoli) din orez, direct pe podea. Nu sunt făcute pe un suport, nu sunt lipite, fixate, iar la final, după ore în șir de muncă, ei le strâng și toată acea frumusețe de desen se risipește. Motivul? Tocmai pentru a învăța să te detașezi de lucruri, să ai libertatea de a te transforma, de a evolua.

Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj să șterg de pe podea acea rangoli, să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India”, a povestit Iulia Vântur, pentru Viva!.

De asemenea, aceasta a vorbit și despre provocările pe care le-a întâlnit la mii de kilometri de țară.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)

”În India, am fost nevoită să revin la mine, tocmai pentru că nu aveam deja o identitate în acea țară sau mi se atribuia o identitate care nu avea absolut nicio legătură cu mine, născută doar din speculații. În India, nu am mai avut statutul, imaginea, mediul cunoscut, a trebuit să mă reinventez într-un fel. De la un capăt la altul. În India, am învățat valoarea lucrurilor pe care le am deja, tocmai pentru că am avut senzația că le-am pierdut. Nu am pierdut nimic, totul s-a adăugat”, a mai declarat artista.

Credit foto: Facebook