Mădălina Ghenea are 35 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din România și se mândrește cu o siluetă de invidiat. Ce face ca să se mențină în formă? Ei bine, ea a dezvăluit secretul ei, putând fi ținut de orice persoană.

În vârstă de 35 de ani, Mădălina Ghenea apelează la postul intermitent pentru a-și curăța organismul și pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory, potrivit Fanatik.

În ceea ce privește postul intermitent, acesta este descris ca fiind pauza în care o persoană se abține de la mâncare.

„Sunt mai multe variante. Una dintre ele: 6/18, adică mănânc şase ore, postesc 18 ore şi nu este greu de ţinut. După care 5/2, adică am cinci zile într-o săptămână în care mănânc normal şi două zile în care mănânc de post, alternând.

După care urmează formele mai severe: o zi postesc, o zi mănânc. Nu numai pauza este cea care ne ajută la slăbit, trebuie să avem grijă şi la ce mâncăm din punct de vedere calitativ”, a declarat medicul Răzvan Vasilescu, potrivit cancan.ro.

Totodată, Mădălina Ghenea recunoaște că ține și un regim de la care nu se abate. Mai exact, aceasta nu mănâncă deloc pui și nimic care conține făină, sare sau zahăr. Totodată, ea nu bea alcool decât la ocazii speciale și nici cafea sau lapte. Bea multă apă și nu se atinge de țigări.

Credit foto: Facebook