Majda Aboulumosha, vedeta PRO TV, a cântărit, la un moment dat, nu mai puțin de 90 de kilograme. Cu ajutorul unei diete stricte, însă, ea a reușit să topească kilogramele în plus.

Într-un interviu pentru Viva, prezentatoarea TV a dezvăluit că a reușit să topească 30 de kilograme după ce a renunțat la carne de porc și alte preparate din porc, dar s-a apucat și de sport.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Majda (@majdaaboulumosha)

Totodată, ea recunoaște că obișnuiește să consume sucuri naturale, salate, ciorbă și este ahtiată după mere. Adoră mâncarea românească, dar gătește și preparate orientale.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Majda (@majdaaboulumosha)

Întrebată dacă a ținut diete, ea a recunoscut: ”Mereu. Având în vedere că am avut aproape 90 de kilograme, singura care m-a ajutat să ajung la forma actuală a fost dieta, dar și sportul. Sportul este esențial. În prezent, am în jur de 59-60 kg. Dar am învățat să nu mă mai intereseze numărul kilogramelor, cât felul în care se așază acele kilograme pe mine. Îmi doresc ca femeile să aibă încredere în ele, să se simtă frumoase și dacă consideră ele că vor să slăbească, atunci își vor găsi motivația, dacă nu, atunci să se bucure de felul lor.”, a spus ea, adăugând: ”În general, nu mănânc prăjeli, mă feresc de dulciuri… Lucrurile astea de îți fac viață mai frumoasă. M-am obișnuit să mănânc cât mai simplu. Dar ceea ce nu consum deloc este porc, jumări, salam de porc, șuncă…”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Majda (@majdaaboulumosha)

De asemenea, ea a mărturisit că nu poate să stea fără mere.

În ceea ce privește trucurile de frumusețe, ea a explicat că are grijă să aibă un program de somn bine stabilit: ”Somnul, dar asta e doar la nivel de teorie, nu-mi iese întotdeauna. Am rutina mea de skin, nu dorm machiată, mă hidratez, îmi mai fac și măști naturale, dar să știi că nu am pus niciodată accentul pe frumusețe. Am mizat întotdeauna că frumusețea vine din interior, din energia noastră și am văzut că dacă te simți bine cu tine, atunci emani o stare de bine.

Mai beau suc făcut în casă, pe bază de sfeclă, măr, morcov, câteodată măr verde, pătrunjel, țelină. Alternez. O dată la ceva timp fac câte o cură de tot ce înseamnă natural, atât cât se mai poate în zilele noastre.”, a mai spus ea.