Mircea Badea, celebrul prezentator TV, a declarat, la Antena 3 CNN, că nu mai bea apă de 30 de ani, însă consumă energizant în cantități uriașe.

Dezvăluirea lui Mircea Badea a fost făcută după ce a citit o știre despre tinerii care mor, în urma infarctului, una dintre cauze, fiind cel mai probabil, potrivit cercetătorilor, consumul de energizante.

Astfel, acesta a mărturisit că are aproape 30 de ani de când nu mai bea apă, în schimb alege să consume foarte des băuturi energizante.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a spus Mircea Badea la Antena CNN, potrivit Unica.ro

Acesta a subliniat, de asemenea, că i-a uimit chiar și pe medicii cu care a interacționat de-a lungul timpului.

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: ‘poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă’. Și eu îi zic: ‘nu am băut apă de 30 de ani’. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai adăugat Mircea Badea, potrivit Unica.ro.