Rică Răducanu a vorbit despre dependența de jocurile de noroc și a mărturisit că cel care i-a arătat cum se joacă a fost nimeni altul decât Viorel Lis.

În cadrul unui interviu pentru Playtech, Rică Răducanu, în vârstă de 76 de ani, spune că nu știe cum să scape de dependența provocată de jocurile de noroc.

„La pariurile sportive nu joc, nu-mi place, iar când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am însă altă belea. M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele, e ca o boală în oase. Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: „Hai, Rică, să mergem la păcănele!”. Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă”, a povestit acesta.

În ciuda faptului că are o pensie de doar 1.800 de lei, dar nu se atinge de acei bani, pentru că soția sa are grijă să se ocupe de plățile pentru casă. Fostul mare sportiv nu se ferește să recunoască faptul că uneori mai împrumută bani pentru a băga la jocurile de noroc.

„De unde dracu bani, eu n-am! Mai iei de la unul, de la altul, tot speri să câștigi ceva. Din pensia mea, doar dacă prind ceva, că mi-o ia nevastă-mea. Nu pun mâna pe pensie, ăia sunt bani minați, trebuie să plătim gazele și lumina, astfel, cum să trăim?”, a spus Rică Răducanu.

Rică Răducanu, pe numele său adevărat Răducanu Necula, este un fost fotbalist român, portar, care a jucat în echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic, performanță pentru care a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.

Credit foto: Acces Direct