Theo Rose, cântăreața care se pregătește să devină mamă în câteva luni, a fost în vizită la Spitalul Fundeni, la o secție pentru copiii bolnavi de cancer, iar la scurt timp a fost criticată dur de internauți.

Theo Rose a vorbit despre ceea ce a văzut în timpul petrecut alături de copiii bolnavi, iar ulterior a făcut public un videoclip pe TikTok, care a devenit viral.

Printre internauți au existat, însă, și persoane care au criticat-o pentru faptul că a interpretat piesa ei - Cămașa, iar aceasta a reacționat dur.

În cadrul unui videoclip, aceasta a spus că a fost dorința copiilor, care nici macar nu știau că ea, împreună cu Codin Maticiuc și cu Bogdan de la Ploiești vor fi prezenți acolo.

"Era ceva de genul, bravo, acum că le-ai cântat o manea, s-au vindecat! Bravo, manele se cântă la bolnavii de cancer. Dar ce se cântă, nebunilor, Vivaldi? N-am știut ce să cant...E că și cum ai spune că omul ăla bolnav nu merita să se vindece din cauza genului muzical!" E ca și cum ai spune că omul ăla bolnav, nu merita să se vindece din cauza preferințelor muzicale. Trebuie să fii dobitoc să lași un comentariu că asta. Sunteți făcuți grămadă. Apropo de colegul meu, Bogdan de la Ploiești, a făcut gesturi frumoase pentru foarte mulți oameni aflați în nevoie. Ăștia care au comentat așa ce au făcut? Uite că asta a avut timp să le facă, intre concerte, studiouri, filmări, tot ce a avut el. Voi, intre statul pe internet și comentarii, ce știți să faceți? Puneți mana și donați prin sms la 8845 2 euro, pentru renovarea spitalelor, fi-v-ar rușine să vă fie!”, a spus ea, potrivit Radio Impuls.ro.