Radu Vâlcan a plecat în Thailanda, acolo unde va sta pentru o lună de zile, căci au loc filmările la ”Insula Iubirii”, iar acum soția lui, Adela Popescu, a vorbit despre acest subiect.

În cadrul unei postări făcute pe rețelele sociale, prezentatoarea TV a recunoscut că înainte obișnuia să lăcrimeze un pic la aeroport, însă acum nu mai are timp.

”Poza asta mi-a făcut-o Radu la ultimul prânz înainte de plecarea lui în Thailanda.
Sigur, știu, o luna trece repede. Am mai experimentat asta și ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit. 🙂
Dacă până acum lăcrimăm nițel după despărțirile de la aeroport, de dată asta, m-am făcut că nu bag de seama golul din stomac și m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă, etc.
Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la școală/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, finală “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de văicăreli.”, a scris ea.

De asemenea, n-a ratat ocazia de a o ”certa” și pe mama ei: ”În consecință, doamna Doina, tu când ai de gând să vii la Bucuresti? Nu te-ai săturat de vacanță?”

Radu Vâlcan şi echipa de filmare au plecat în Thailanda, acolo unde se va filma cel de-al şaptelea sezon al show-ului de la Antena 1.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne pregătim să pornim în cea de-a şaptea aventură thailandeză. Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect. Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică. Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte. Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon de până acum ne-a surprins diferit!”, a declarat gazda reality show-ului, Radu Vâlcan, potrivit Libertatea.ro