Feli Donose, fosta concurentă de la Vocea României, a dezvăluit că s-a despărțit de Cătălin, tatăl fiicei ei.

Într-un mesaj pe Instagram, cântăreața a dezvăluit că relația ei cu tatăl micuței Nora Luna a luat sfârșit. Feli Donose spune că a făcut anunțul pentru a intra în 2023 „curată și fără secrete”.

„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim”, și-a început Feli Donose mesajul.
În același mesaj, Feli Donose spune că ea și Cătălin s-au iubit extrem de mult, dar că, la un moment dat, lucrurile între ei nu au mai funcționat. Acesta a fost și motivul pentru care cei doi au pus punct relației lor. „Ne-am iubit, dar de la un timp nu ne-am mai potrivit. Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Să avem un 2023 înfloritor”, a continuat Feli Donose în postarea ei.

Feli Donose și Cătălin au ales să-și trăiască relația departe de ochii curioși ai fanilor artistei. Înainte de a deveni părinți,  însă, aceștia au avut o relație la distanță.

Cătălin locuia în Germania acum câțiva ani, pentru ca în timp, el să ia decizia curajoasă de a reveni în țară și a-i fi alături iubitei sale. „Eram într-o relaţie la distanţă cu Cătălin, care spunea că a decis să se mute în ţară ca să încercăm să avem o relaţie, or, eu nu mai avusesem o relaţie stabilă de foarte mulţi ani. Fugeam de angajament, pentru mine era: „NU! Mi-ai stricat meciul! Eu vreau să adopt şi să fiu mamă singură. Lăsaţi-mă în pace! Ce e cu toate planurile astea date peste cap? Tata moare, omul ăsta vine, eu relaţie? Când adopt?“. (Râde) A fost un şoc foarte mare pentru mine pentru că a plecat tata şi a venit alt bărbat în viaţa mea. Apoi am rămas gravidă. Iar n-am mai înţeles nimic”, a mai spus, cu sinceritate, Feli, potrivit profm.ro.