Despre relația dintre Lora și Ionuț Ghenu s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Acum, însă, cei doi au oferit un interviu revistei Viva!, în cadrul căruia au vorbit despre ceea ce îi unește.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ionut Ghenu (@ionutghenu)

Deși s-a spus în repetate rânduri că s-au despărțit, adevărul este altul. Aceștia continuă să fie împreună și se iubesc enorm. În plus, ei au dezvăluit și ce îi ține împreună: ”Poate șansele pe care și le dau unii oameni într-o relație se întind pe trei ani atunci când acea relație începe din pasiune și atracție fizică. La noi e un pic mai complexă treaba. (zâmbește) Și în cele mai proaste zile, tot pe el aleg să îl iubesc, tot cu el vreau să descopăr sensul fiecărei zile. De ce el? Nu știu exact, dar cred că are legătură cu inima lui bună și cu sentimentul că ne cunoaștem dintotdeauna.”, a declarat Lora, în timp ge Ghenu a spus: ”Mi se pare că nu-mi ajunge viața asta să o iubesc pe Lora. Și ea știe asta, pentru că îi spun des. Ce ne ține? Cred că, pe lângă iubire și respect, dorința de a fi împreună. Doar iubirea nu te ține sau doar respectul. Există destui care se despart, deși se iubesc. Contează să-ți dorești să fii cu omul ăla. Să înțelegi că la iubire se construiește mai ales în perioadele grele. Câteodată, în relații e vară, câteodată e iarnă, și fiecare anotimp are farmecul lui”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ionut Ghenu (@ionutghenu)

În ceea ce privește căsătoria, Lora a mărturisit că nu s-a grăbit niciodată: ”Nu aș putea să mă căsătoresc fără prieteni și fără familia noastră. Nici nu m-am mai grăbit să fac acest pas, recunosc… Mă entuziasmez, apoi simt un soi de frică. Nici vremurile n-au ținut cu planurile noastre, ce-i drept. De câte ori îmi făceam curaj, se întâmpla ceva și am zis că vom lăsa lucrurile să se întâmple natural. Profit de timpul ăsta să-mi cultiv indiferența față de atacurile pe care trecutul încă mi le livrează”, a mai spus ea.