Declarațiile Soranei Nicolae, care a explicat că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A, au stârnit controverse, însă Ianna Novac a negat această informație. Mai exact, ea a spus că nimeni nu a exclus-o pe Irina și că aceasta s-a exclus singură din proiectul trupei A.S.I.A.

Într-o conferință de presă, Ianna Novac a spus că nu a exclus-o nimeni pe Sorana Nicolae.

”Nu eu am fost cu ideea revenirii trupei A.S.I.A, a fost producătorul spectacolului meu, adică soțul meu, Octavian Dobrotă. El a venit cu această idee, 'Hai să aducem ASIA în spectacolul tău aniversar, pentru că trupa a scris istorie și tu, practic, ai cântat trei alături de colegete tale și, acest moment face parte din viața ta”. Așa a fost, a declarat Ianna Novac la conferința de presă de vineri, din București, potrivit Viva!

De asemenea, ea a explicat că la spectacolul ei de la Sala Palatului din București Irina Nicolae a fost invitată prin intermediul colegei lor, Anca Neacșu, care a ținut legătura cu ea. Irina, însă, ar fi refuzat.

”Vreau să specific ceva foarte important. La spectacolul meu de la Sala Palatului au fost invitate toate fetele din trupa A.S.I.A, atât Alina, cât și Silvia și Irina. Sigur, nu eu am invitat-o personal, pentru că nu o cunosc pe Irina. Dar, prin colega mea Anca, care a ținut legătura cu ea, am invitat-o. Anca i-a spus, 'Uite, Ianna își dorește să fi și tu în spectacol…'. Fiindcă eu chiar mi-am dorit să fim toate pe scenă. La vremea respectivă, nici nu se discuta despre reunirea trupei, ci doar o întâlnire frumoasă, plină de amintiri minunate. Și Irina nu a acceptat invitația, din păcate”, a declarat Ianna Novac, continuând: ”Nu a fost nicio secundă ideea de a exclude pe cineva, ci mai degrabă unele colege s-au exclus din acest proiect. Trebuie să menționez că, pentru mine, această reunire este cu totul și cu totul specială sufletului meu. Mi-a fost foarte dor de ele. Sunt extrem de fericită că sunt alături de ele și că reîncepem această călători eminunată. De fapt, continuăm călătoria noastră minunată, care s-a întrerupt pentru câțiva ani și iată, ne-am regăsit mult mai mature, mai înțelepte. Ne dorim foarte mult să ne bucurăm una de alta și să bucurăm oamenii prin muzica pe care o facem”

Irina Nicolae este căsătorită cu Marius Vizer și locuiește de ani buni la Budapesta.

Credit foto: SpyNews.ro