Problemele par să se țină lanț de Ruby, celebra cântăreață în vârstă de 33 de ani. La câteva săptămâni după ce a ajuns pe mâinile medicilor după ce și-a injectat o substanță pentru bronzat, acum artista a avut nevoie de îngrijiri medicale din nou.

De curând, cântăreața a fost nevoită să sune din nou la ambulanță, întrucât s-a confruntat cu niște dureri cumplite și, în plus, îi amorțise tot corpul.

”M-am trezit la șapte dimineața urlând de durere de spate. M-am dus la doctor plângând și m-am întors acasă zâmbind.”, a fost mesajul transmis de Ruby pe Instagram.

Declarațiile artistei vin la câteva săptămâni de când s-a fotografiat pe un pat de spital, iar mai apoi a povestit că s-a simțit rău după ce și-a injectat o substanță pentru a se bronza mai ușor.

”M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin.

M-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44.

Asta i-a făcut pe doctorii de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. Eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu”. a declarat cântăreața, conform SpyNews.