Simona Gherghe trece prin momente delicate. Prezentatoarea TV, dar și cei doi copii ai ei, au probleme de sănătate, motiv pentru care nu mai scapă de răgușeală și de tuse.

Într-un mesaj pe Instagram, prezentatoarea TV a declarat că a încercat mai multe remedii naturiste pentru imunitate, însă nu reușește să se pună pe picioare deloc.

De asemenea, vedeta susține că și cei doi copii ai ei au probleme. Mai exact, Ana s-a confruntat cu o bronșită și a rămas cu tuse, dar nici Vlad nu e foarte bine, asta și pentru că merg în colectivitate.

„Nu am apucat să mai vorbim, dar suntem într-o perioadă horror, cu atâtea viroze și tuse. Am impresia că ne pasăm virusurile de la unul la altul și nu se mai termină. Aștept să treacă valul asta și să fie mai frig, să se mai ducă din bolile astea, ca să ne liniștim și noi, să putem să dormim, pentru că nu mă regăsesc deloc în perioada asta, inclusiv eu am o răgușeală de care nu mai scap”, spune Simona Gherghe pe o rețea de socializare.

De asemenea, aceasta și-a amintit de vacanța pe care au petrecut-o în Italia, când au petrecut mult timp în aer liber și nu s-au confruntat cu nicio problemă de sănătate.

„Știți că v-am povestit că atâta vreme cât am fost cu copiii la schi în Italia și cât am stat foarte mult afară, nimeni nu a avut niciun fel de problemă, deși erau într-o colectivitate acolo, au făcut cursuri de schi împreună cu 16 copii italieni. Și i-am văzut, unii tușeau, alți aveau muci, dar nu au luat absolut nimic, totul a fost bine cât au stat afară, dar cum au intrat iarăși în încăperi, nu reușim să mai găsim echilibrul de care avem atâta nevoie. Nu vreau să mă plâng foarte mult. Sper să îmi recapăt și eu vocea și să nu mai tușesc, am luat-o practic de la ei, de la Ana. Și Ana a trecut de o bronșită și a rămas cu tuse”, mai spune Simona Gherghe, potrivit Unica.ro.

Credit foto: Antena 1