Laurențiu Reghecamf și Anamaria Prodan s-au despărțit îbn condiții nu tocmai amiabile, iar acum, la câteva luni de când aceștia au fost protagoniștii unui incident neașteptat, fiul lor, Bebeto, a făcut public un mesaj ce a uimit pe toată lumea.

Bebeto, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan, a reacționat dur la adresa tatălui său, acesta făcând public un mesaj neașteptat, în cadrul căruia și-a exprimat respectul pentru mama lui. Acesta a ”taxat”, însă, greșelile făcute de tatăl lui.

”Mama mea e nr. 1! Mama mea e Anamaria Prodan, iar eu sunt băiatul ei! M-a crescut și învățat să fiu demn și să nu cobor în lumea obscură a nenorocirilor! Sunt mândru că sunt fiul unei asemenea mame! Nu contează ce spun „looserii”! Noi sclipim și stăm drepți, trăim frumos. Fugarii care se bucură că nu își ajută copiii, că nu plătesc pensie alimentară, cei ce fac copii în afara căsniciei și apar cu fătuci cu trecut jenant, cei ce și-au distrus și furat familia, cei ce s-au făcut de râs în fața țării și și-au distrus reputația, mor încer, dar sigur! We are the best!”, a scris Bebeto, pe Instagram.

imagine

Mesajul lui a fost preluat de Anamaria Prodan, care a scris un mesaj simplu: ”Te iubesc, totul meu!”

 

Anamaria Prodan a obținut o victorie în fața lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a marcat victorie în instanță în fața lui Laurențiu Reghecampf, întrucât instanța a respins cererea de suspendare a deciziei pentru pensia alimentară pe care antrenorul trebuie să o achite fiului pe care îl are împreună cu impresara.

Potrivit Realitatea, instanța a decis respingerea cererii de suspendare a deciziei pentru achitarea pensiei alimentare a fiului lui Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan, astfel că acestuia i se va pune sechestru pe bunuri.

Deși Laurențiu Reghecampf a încercat, prin intermediul avocaților săi, să susțină că a achitat pensia alimentară pe cei aproape doi ani și că a fost o simplă eroare din partea judecătorilor, instanța i-a respins cererea de suspendare, motiv pentru care acesta va fi executat silit.

Potrivit deciziei definitive luate de Tribunalul Ilfov, Reghecampf are de plătit o pensie alimentară de 2.000 de euro pe lună (nu a plătit de 18 luni) și nu o treime din salariul său, cum a decis Judecătoria Buftea în prima fază, copilului pe care îl are cu Anamaria Prodan, Laurențiu jr., Bebeto, în vârstă de doar 14 ani, scrie Realitatea.

Credit foto: Instagram, Perfecte.ro